ДВОЙНИ СТАИ
<
>

Стая „Премиум Делукс“Двойната стая „Премим Делукс“ е обзаведена с нови модерни мебели. Обзавеждането е по дизайнерски проект. Стаята е обзаведена със спалня, мека мебел, гардероб, Led телевизор, минибар, чаши, електрическа кана, и тоалетка с огледало. Стаите разполагат с голяма тераса или кът за отдих оборудвани с градинска мебел. Банята е заредена с луксозни аксесоари и консумативи. Помещението е предвидено за двама души, но може да бъде настанен още един, а в част от стаите и две допълнителни лица срещу заплащане. Двойните стаи „Премиум Делукс“ са изцяло ремонтирани през 2021 и 2022 год.

Спалня LED Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Тераса
Tоалетни принадлежности


<
>

Двойна стая “Премиум“Двойната стая "Премиум" е обзаведена с нови модерни мебели. Обзавеждането е по дизайнерски проект. Стаята е обзаведена със спалня, мека мебел, гардероб, Led телевизор, минибар и тоалетка с огледало. Стаята има тераса или собствен двор, оборудвани с градинска мебел. Банята е заредена с луксозни аксесоари и консумативи. Помещението е предвидено за двама души, но може да бъде настанен още един, а в част от стаите и две допълнителни лица срещу допълнително заплащане. Двойните стаи „Премиум“ са изцяло ремонтирани през 2021 и 2022 год.

Спалня LED Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Собствена тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА

<
>

Фамилна стая „Лукс“Фамилната стая “Лукс” е обзаведена с нови модерни мебели. Обзавеждането е по дизайнерски проект. Стаята разполага със спалня и две допълнителни основни легла или разтегателна мека мебел за двама, гардероб, Led телевизор, минибар и тоалетка с огледало. Стаите имат собствено дворче или тераса, оборудвани с градинска мебел. Банята е заредена с луксозни аксесоари и консумативи. Помещението е предвидено за настаняване на двама, трима или четирима души. Фамилните стаи са изцяло ремонтирани през 2021 и 2022 год.

Спалня LED телевизор
Климатик Минибар
Собствен двор Климатик
Tоалетни принадлежности Разтегателен диван/
или две основни легла
<
>

Двойна стая „Комфорт“Двойната стая "Комфорт" е обзаведена със стилни и комфортни мебели. Стаята е обзаведена с голяма спалня или две разделящи се легла, двукрилен гардероб, разтегателен фотьойл, климатик, телевизор, минибар и тоалетка с огледало. От стаята има излаз на тераса, оборудвана с градинска мебел, маса и столове. Банята е заредена с луксозни аксесоари и консумативи. Помещението е предвидено за двама души, но могже да бъде настанен още един, а в част от стаите и две допълнителни лица срещу заплащане.

Спалня LED Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА

<
>

Двойна стая „Стандарт“Двойната стая "Стандарт" е обзаведена със съвременни мебели. Стаята разполага със спалня или две разделящи се легла, гардероб, трето стандартно легло или разтегателен фотьойл, климатик, Led телевизор, минибар и тоалетка с огледало. Банята е заредена с аксесоари и консумативи за баня. От стаята има излаз на тераса, оборудвана с градинска мебел, маса и столове. В помещението могат да бъдат настанени още две допълнителни лица срещу заплащане.

Спалня LED Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван/
трето основно легло
Собствена тераса
Tоалетни принадлежности<
>

Икономична двойна стаяИкономичната двойната стая е обзаведена със стандартни хотелски мебели. Стаята има тераса или собствен двор, оборудван с градинска мебел, маса и столове. Обзаведена е със спалня или две разделящи се легла, гардероб, разтегателен фотьойл или трето основно легло, климатик, Led телевизор, минибар и тоалетка с огледало. Банята е заредена с аксесоари и консумативи за баня. Помещението е предвидено за двама души, но може да бъде настанен още един, а в част от стаите и две допълнителни лица срещу допълнително заплащане.

Спалня LED Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен фотьойл Собствена тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА


АПАРТАМЕНТИ


>

Малко двустайно студиоМалкото двустайното студио е обзаведено с нови и модерни мебели по дизайнерски проект. Състои се от две стаи, обзаведени със спални, тоалетка с огледало, климатик, хладилник, гардероб, Led телевизори. И от двете стаи се излиза на тераса, оборудвана с маса и столове. Банята е заредена с луксозни аксесоари и консумативи. Студиото е предвидено за четирима души и е напълно ремонтирано през 2022 год.

Спалня LED Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Собствена тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА

<
>

Малък двустаен апартаментМалкият двустаен апартамент е обзаведен със стилни и модерни мебели. Състои се от две стаи, едната обзаведена като спалня, а другата като хол (в някои от апартаментите и двете стаи са обзаведени като спални). Спалнята е обзаведена с голямо легло, гардероб, тоалетка с огледало, а в холът има разтегателен диван и малка маса. Всяка една от стаите е обзаведена с Led телевизор и климатик и разполага с тераса, оборудвана с градински мебели, маса и столове. Банята е заредена с аксесоари и консумативи. Апартаментът е предвиден е за четирима души, могат да бъдат настанени още две допълнителни лица срещу заплащане.

Спалня LED Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Собствена тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА

>

Малък тристаен апартаментМалкият тристаен апартамент е обзаведен със стилни и модерни мебели по дизайнерски проект. Състои се от три стаи, две от тях са непреходни и обзаведени като спални, а третата е обзаведена като хол. Спалните са обзаведени с двойни легла, а холът е с разтегателна мека мебел, Led телевизор, малка маса и напълно оборудван кухненски бокс с хладилник, уреди за готвене и посуда. От хола има излаз на тераса или собствен двор, оборудван с градинска мебел, маса и столове. Всички стаи имат климатици. Банята е заредена с луксозни аксесоари и консумативи. Апартаментът е предвиден за четирима души, могат да бъдат настанени още две допълнителни лица срещу заплащане.

Спалня LED Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Собствена тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА

<
>

Голям двустаен апартамент “Стандарт”Големият двустаен апартамент “Стандарт е обзаведен със стилни мебели. Състои се от две непреходни просторни стаи. Едната от стаите е обзаведена с голямо двойно легло, гардероб и разтегателен фотьойл или допълнително стандартно легло, а другата стая е с две разделящи се легла, мека мебел/стандартно легло и малка маса. И от двете стаи се излиза на тераса, оборудвана с градинска мебел, маса и столове. Всяка една от стаите има климатик и Led телевизор. В едната от стаите има напълно оборудван кухненски бокс с хладилник, уреди за готвене, посуда и маса за хранене. Банята е заредена с консумативи.

Спалня Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Собствена тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА
>

Голям двустаен апартамент „ Делукс“Големият двустаен апартамент Делукс е обзаведен с нови и луксозни мебели по дизайнерски проект. Състои се от две непреходни стаи. Едната е обзаведена с голямо двойно легло, гардероб и разтегателен фотьойл или допълнително стандартно легло, а другата стая е с две разделящи се легла, мека мебел/стандартно легло, малка маса, тоалетка с огледало. И от двете стаи се излиза на тераса, оборудвана с градинска мебел маса и столове. Всяка една от стаите има климатик и Led телевизор. В едната от стаите има напълно оборудван кухненски бокс с хладилник, уреди за готвене, посуда и маса за хранене. Апартаментът е предвиден за пет души, но могат да бъдат настанени още две допълнителни лица срещу заплащане.

Спалня Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Собствена тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА

<
>

Голям двустаен апартамент SunriseГолемият, двустаен апартамент “Sunrise“ е обзаведен със съвременни мебели. Състои се от две големи, непреходни и просторни стаи, обзаведени със спални. Към едната от стаите има тераса с маса и столове. Всяка една от стаите има климатик и телевизор и мека мебел. В едната от стаите има кухненски бокс с хладилник, уреди за готвене, посуда. Банята е заредена с аксесоари и консумативи. Апартаментът е предвиден за четирима души, но може да бъде настанено още едно лице срещу допълнително заплащане. Апартаментът се намира na 50 метра от хотела на ет.4, сградата е без асансьор. Гостите, настанени в Апартамент „Sunrise” ползват паркинга и басейна на Хотел Сънрайз - безплатно.

Спалня Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Собствена тераса
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА

ВИЛИ


>

Вила SunriseВила Sunrise е обзаведена с дизайнерски мебели. Тя е самостоятелна къща, изградена в парка- в тихата част на комплекса. Състои се от две непреходни спални, всяка от тях със самостоятелна баня. Вилата разполага с трето помещение, обзаведено като кухня с уреди за готвене, посуда, хладилник и разтегателен диван. И двете стаи са обзаведени с голямо двойно легло, допълнително трето легло, двукрилен гардероб. Вилата разполага с две бани, заредени с луксозни аксесоари и консумативи. Вилата е предвидена за петима души, но могат да бъдат настанени още две допълнителни лица срещу заплащане. Вила "Сънрайз" разполага със самостоятелна веранда, оборудвана с градински мебели.

Спалня Телевизор
Климатик Минибар
Разтегателен диван Собствена
Tоалетни принадлежности

ЦЕНА